Back to All Events

Musical workshop voor kinderen


  • Shoonya Dance Centre 41 Stapelplein Gent, Vlaanderen, 9000 Belgium (map)
Musical Kids 1.jpg

Datum: Woensdag 16.01.19 & 23.01.19
Locatie: Stapelplein 41, 9000 Gent
Docent: Petra Corthals
Leeftijd: 7j - 12j
Fee: Euro 20

Musical bestaat uit 3 hoofddisciplines, nl. zang / dans / drama. We trachten ernaar deze disciplines met elkaar te coördineren, en deze mooi in elkaar te laten overvloeien. Tevens werken we aan uitstraling, en laten we de kinderen open bloeien. Elk kind krijgt de kans om op zijn/haar tempo te groeien.

Plezier, muzikaliteit, creativiteit en samenwerking gaan hand en hand met elkaar. Uiteraard wordt deze kennis allemaal vergaard in een pakket, en trekken we het theater in. Prachtige muziek en choreografieën, leuke dialogen, beeldige kostuums, kapsels en make-up, mooie belichting worden omgezet naar een voorstelling. Voor kinderen eenlevenservaring, voor het publiek een streling voor het oog.

“Hakuna Matata” … “Geen zorgen, wees gelukkig !!”