KLASSIEK BALLET, JAZZ en MUSICAL (kinderen)

Begin: 11/09/2019
End: 13/5/2020

LESDATUM:
sep: 11, 18, 25
okt: 2, 9, 16, 23
nov: 6, 13, 20, 27
dec: 4, 11, 18

jan: 8, 15, 22, 29
feb: 5, 12, 19
maa: 4, 11, 18, 25
apr: 1, 22, 29
mei: 6, 13

ūüďć Shoonya Dance Centre, Stapelplein 41, 9000 Gent

 

Klassiek Ballet

Petra Corthals Ballet en Musical Shoonya.jpg

Petra Corthals

Zij studeerde aan de Royal Ballet School of Antwerp, en vervolgens aan de Kunsthumaniora van Gent en Antwerpen, woordkunst-drama…

 

Klassiek ballet is de basis voor elke dansstijl. Men leert er de kracht van het lichaam te ontdekken, een elegante en sterke houding aan te nemen, jezelf steeds uit te dagen. Dit door middel van een sterke lesopbouw: werken aan de barre, milieu, sprongen, verplaatsingen, choreografie√ęn, ...

Plezier, techniek, elegantie, muzikaliteit, creativiteit, lenigheid, co√∂rdinatie, samenwerking gaan hand in hand met elkaar, en leiden tot kwaliteit en niveau. Uiteraard brengt klassiek ballet ook de nodige discipline met zich mee. Wanneer de kinderen alles netjes onder controle hebben is de volgende stap ‚Äúde pointes‚ÄĚ.

Is dit niet waar we allemaal van dromen ?

Uiteraard wordt deze kennis allemaal vergaard in een pakket, en trekken we het theater in. Prachtige muziek en choreografie√ęn, beeldige kostuums, kapsels en make-up, mooie belichting worden omgezet naar een voorstelling. Voor kinderen een levenservaring, voor het publiek een streling voor het oog. Dit alles zorgt ervoor dat ballet een passie wordt.

* Van alle studenten wordt verwacht dat ze een shoonya-uniform (kan 2 jaar gebruikt worden) aanschaffen voor deze les. Dit kost ongeveer 80 tot 100 euro en omvat het kostuum en dansschoenen.

Vragen? Check
F.A.Q


Nieuwe reeks vanaf 11 sep 2019

Niveau Dag Tijd Lessen Volledig Schooljaar Leeftijd
Level 1 Woensdag 13u15 - 14u15 30 198 ‚ā¨ 6 - 9 jaar
 

Musical

Petra Corthals - Ballet en Musical - Shoonya

Petra Corthals

Zij studeerde aan de Royal Ballet School of Antwerp, en vervolgens aan de Kunsthumaniora van Gent en Antwerpen, woordkunst-drama….

 

Musical bestaat uit 3 hoofddisciplines, nl. zang / dans / drama. We trachten ernaar deze disciplines met elkaar te coördineren, en deze mooi in elkaar te laten overvloeien. Tevens werken we aan uitstraling, en laten we de kinderen open bloeien. Elk kind krijgt de kans om op zijn/haar tempo te groeien.

Plezier, muzikaliteit, creativiteit en samenwerking gaan hand en hand met elkaar. Uiteraard wordt deze kennis allemaal vergaard in een pakket, en trekken we het theater in. Prachtige muziek en choreografie√ęn, leuke dialogen, beeldige kostuums, kapsels en make-up, mooie belichting worden omgezet naar een voorstelling. Voor kinderen eenlevenservaring, voor het publiek een streling voor het oog.

‚ÄúHakuna Matata‚ÄĚ ‚Ķ ‚ÄúGeen zorgen, wees gelukkig !!‚ÄĚ

* Van alle studenten wordt verwacht dat ze een shoonya-uniform (kan 2 jaar gebruikt worden) aanschaffen voor deze les. Dit kost ongeveer 80 tot 100 euro en omvat het kostuum en dansschoenen. Het zelfde uniform kan voor beide lessen musical en jazz gebruikt worden.

Vragen? Check
F.A.Q


Nieuwe reeks vanaf 11 sep 2019

Niveau Dag Tijd Lessen Volledig Schooljaar Leeftijd
Level 1 Woensdag 14u15 - 15u15 30 198 ‚ā¨ 7 - 12 jaar